Publicat el 29/03/2021

Aquest cap de setmana s’estrena Els gossos a la Sala Gran del  TAG Teatre Auditori de Granollers, una comèdia que ha estat produïda per la Sala Trono amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

L’obra està escrita i dirigida per Nelson Valente, conegut per portar obres com El loco y la camisa o El declivio en què ja parlava de la infelicitat de dues parelles de jubilats i sempre en clau d’humor. L’autor i director, Nelson Valente, s’estrena per primera vegada en català

Dissabte 3 d’abril a les 20h; Aquest espectacle teatral narra una celebració familiar en què es destapa un autèntic laberint de secrets, enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat. Parla de la insatisfacció amb la vida i, al llarg de l’obra, el que semblava una habitual conversa de sobretaula durant la celebració d’un aniversari es transforma en una explosió de retrets i frustracions personals, que parlen de decepcions i ressentiments. Els protagonistes es qüestionen la seva vida i són preguntes que van molt lligades a la seves aspiracions vitals.
En aquesta comèdia, amb Mercè Arànega al repartiment, es fa una reflexió sobre la identitat i es planteja als espectadors i les espectadores el dubte de si som els què ens diuen que hem de ser o som qui realment volem ser.
La trama gira al voltant de Laura, interpretada per Sandra Monclús, en el dia que fa quaranta anys i un fet imprevist, mentre anava cap a casa seva, li dispara tot un seguit de qüestions que li faran replantejar-se la vida que ha dut fins llavors.
Durant la celebració d’aniversari, la comèdia s’anirà transformant en una tragicomèdia en la que es destaparan odis, amors i altres secrets, que causaran un autèntic desgavell de l’equilibri familiar.
Mercè Aránega, Sandra Monclús, Albert Pérez i Joan Negrié seran els protagonistes d’aquest espectacle teatral, en què les espectadores i els espectadors riuran, però també hi haurà moments per la reflexió.

Lloc: Teatre Auditori de Granollers, c/  Josep Torras I Bages, 50,
Preu: des de 12 €
Durada: 80 minuts
Dia: dissabte 03 d’abril | 20:00 h
Més informació de l’espectacle:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3326-els-gossos.html

Deixa un comentari