Els Gegants de Pineda, Guerau I i Ermessenda de Montsoriu, viatjaran per primer cop a Mallorca. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/06/2011

Es tracta d’una sortida que es farà el cap de setmana del 4 i 5 de juny, a la vila de Manacor
Els Gegants ja marxaran divendres en vaixell mentre que els membres de la colla de Geganters i Grallers de Pineda, viatjaran en avió. Els Gegants de Pineda han estat triats per participar en la Festa Major de Sant Domingo de Manacor, i els gegants mallorquins seran també a Pineda per la festa Major d’agost, convidats per la colla pinedenca. Per primer cop, una colla de Ses Illes participarà a la trobada pinedenca.
Aquest estiu, els Gegants de Pineda participaran també a una trobada a la Catalunya Nord, i a diversos pobles de Catalunya, així com a les Festes de la Mercè de Barcelona. Pineda és una de les poques colles convidades a la festa major barcelonina, una de les més espectaculars de Catalunya i ballaran davant el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. Durant la Festa Major de Pineda, es comptarà amb quinzena de colles convidades de Catalunya, Mallorca, la Catalunya Nord i Euskadi. Els Gegants de Pineda compleixen el seu 25è aniversari, el proper mes d’agost.

Deixa un comentari