Els dracs i colors modernistes arriben a Vilassar de Dalt. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/06/2011

Vilassar de Dalt és el vuité municipi que acull l’exposició Dracs i colors. Maresme modernista que fa un recorregut fotogràfic pel llegat que aquest moviment artístic va deixar a la comarca i rescata la figura del drac com a icona representativa de la nostra cultura i les nostres tradicions.
L’exposició, que mostra 80 imatges de la fotògrafa Marga Cruz, es podrà veure fins al 26 de juny al Centre Cultural. L’objectiu és que la mostra sigui itinerant i pugui arribar a tots els municipis de la comarca que estiguin interessats. L’exposició es va presentar a Canet de Mar el mes de setembre del 2010 coincidint amb la Fira Modernista organitzada per aquest municipi. 4 localitats més estan acabant de quadrar agendes per tal que els dracs i colors modernistes es puguin exposar als seus municipis.
L’exposició aplega un total de 80 fotografies de diferents elements modernistes que es poden trobar en els municipis de Vilassar de Dalt, Mataró, Premià de Dalt, Canet de Mar, Arenys de Mar, Calella, El Masnou, Argentona, Caldes d’Estrac, Arenys de Munt, Cabrils, Teià,Vilassar de Mar, Alella, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Tiana, Malgrat de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.
Les imatges es complementen amb poemes de Montse Assens.
La poeta de Premià de Dalt ha fet versos lliures i d’altres que segueixen les mètriques japoneses haiku i tanka a través dels quals interpreta els sentiments que transmeten les imatges. Glòria Gay, ha estat la grafista encarregada de fer l´icona i la imatge que acompanya aquesta exposició.

Lloc: Sala del Centre Cultural, Manuel Moreno, 30
Durada: fins al 26 de juny de 2011
Preu: Gratuït

Deixa un comentari