Els dies 10 i 11 de març arriba la 12ena Trobada de Motos Harley-Davidson i Custom Dofins, a Pineda de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/03/2012

Un miler de motos de la mítica marca Harley Davidson arribaran el diumenge 11 de març a Pineda que s’omplirà de les motos més espectaculars.
La trobada es farà a Can Bel a tocar la carretera NII.
La trobada Dofins és una de les més importants que es fa a Catalunya i s’esperen cap a 3000 persones entre motoristes, acompanyants i visitants.
La trobada ja començarà el dissabte, dia 10, amb activitats per a tots els “motards”, que gaudiran d’actuacions musicals, el mercat Custom, un brodat commemoratiu i els concerts de rock’n’roll amb diverses bandes, així com una fira del sector. També comptarà amb servei de bar i barbacoa.
Es tracta d’una trobada de carácter familiar on s’hi poden trobar persones de totes les edats, i tots els models de Harley Davidson. L’entrada és lliure per a tothom.
La trobada Dofins ja està plenament consolidada i reconeguda dins el calendari dels amants d’aquestes motos a Catalunya i té un fort ressò en diverses publicacions d’àmbit nacional i a la premsa. LaTrobada Dofins 2012 compta amb la col.laboració de l’Ajuntament pinedenc.
podeu visitar el web
www.trobadadofins.com

Deixa un comentari