Els Correbous son Tortura i el Teatre es Cultura. Badalona Sense Correbous us ofereix una tarda de teatre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2012

Com ja sabeu, ASOA porta anys treballant i lluitant per que a Badalona desapareguin els correbous, es fan al barri de Llefià durant el mes de juny, organitzat per una entitat veïnal. Des del passat 30/11/2011 formen part, creada en aquesta data, de la plataforma “Badalona Sense Correbous” 
(
www.badalonasensecorrebous.org), sent ja més de 25 entitats de diferents àmbits adherides conjuntament amb persones molt representatives de la cultura, la política i el mont associatiu de la nostre ciutat y projecció nacional.


La principal tasca que tenim es la de conscienciar als veïns i veïnes de Badalona que aquet acte de maltracta als animals te lloc a al nostra ciutat, que tan sols un reduït grup de veïns d’una entitat veïnal ho fan, que no es representatiu de Badalona, de la seva historia ni de la seva cultura.


Com a campanya principal, estem fent una recollida de signatures a tota la ciutat, instal·lant punts d’informació a diferents indrets de Badalona, tres cops per setmana.


Que rés a veure te amb la nostra gent, el que dos dies a l’any Badalona sigui portada de diaris i capsal d’informatius per un repugnant acte obsolet, ancestral i amb olor a naftalina, diners llançats… per el divertiment de pocs, al preu del patiment dels animals i de la sensibilitat i dignitat dels Badalonins i Badalonines.


Els Correbous son tortura, per això des de Badalona Sense Correbous fomentem la cultura i t’oferim una tarda de teatre, l’obra “La Ultima Faena, Vida i Mort d´El Pilarico” presentat per Fake Club Productions.


Tindrà lloc el proper dissabte 24 de març a les 20.00 hores al teatre Círcol Catòlic de Badalona, amb un preu d’entrada de 10 euros (per cobrir despeses de l’obra).
La teva entrada la podràs aconseguir el mateix dia del representació a les taquilles del teatre o truca’ns i l’informarem amb molt de gust al 607.259.753.
Lloc:  Círcol Catòlic, C/ Sant Anastasi, 2    – 933 84 45 56
Aquet dia també podràs signar el manifest en contra dels correbous a Badalona.
Moltes gràcies, us esperem en aquest dia ple d’il·lusió per una Badalona de tots, més digna, més justa, més social i compromesa amb els drets de les persones i els animals, donant un pas de progrés i civisme.

Deixa un comentari