Publicat el 06/02/2024

Els nous contenidors de roba usada mantindran la mateixa capacitat, però amb un impacte visual més reduït

 

 

A partir de dimarts 6 de febrer, s’inicia el procés de canvi dels contenidors de tèxtil d’Humana a Vilassar de Mar. Els actuals seran reemplaçats per un nou model amb la mateixa capacitat que els últims instal·lats al Torrent del Porxo i a l’avinguda Lluís Companys. Es destaquen per la seva baixa alçada, millorant la visibilitat i facilitant l’accés. A més, compten amb un bombo giratori que simplifica dipositar la roba a l’interior. Dimarts es realitzarà el canvi de 12 dels 20 contenidors, mentre que la resta arribaran en les properes setmanes.

Des del 2012, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Humana Fundación Pueblo para Pueblo mantenen un acord de col·laboració per a la recollida selectiva de roba, complements i calçat usat al municipi. La ubicació dels nous contenidors d’Humana a Vilassar de Mar es pot consultar aquí.

El reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient, reduint els residus generats per la ciutadania i donant una segona vida a la roba que, si es diposita al contenidor de resta (de color gris), acabaria a la incineradora.

 

Redacció

Deixa un comentari