Publicat el 15/06/2019

Des del passat mes de febrer als establiments Bonpreu i Esclat hi ha l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i realitzar
microdonacions per col·laborar amb causes socials

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.
Després de la col·laboració amb El Casal dels Infants i la Fundació Oncolliga, la tercera entitat beneficiària ha estat l’Associació d’infants amb problemes de cor (AACIC).
Durant el mes maig els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 373.130 donacions que han fet possible recaptar 62.261,91€. Aquest import es destinarà a l’atenció a infants amb cardiopaties i a les seves famílies.
Aquest mes de juny les donacions van destinades a Save the Children, amb el projecte: “Campaments d’estiu per a nens i nenes en risc d’exclusió social”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboren per tal d’afavorir la inclusió social dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat, així com millorar el seu rendiment acadèmic.
Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb entitats com: Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes…etc.).
Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Deixa un comentari