Els ciutadans podran comunicar a l’Ajuntament de Badalona les incidències detectades a la via pública mitjançant una nova aplicació per a dispositius mòbils | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/06/2012

Avui, 6 de juny, a les 11.30 hores, ha tingut lloc a la plaça de la Vila la presentació de la nova aplicació BDN Bústia per a dispositius mòbils que permetrà als ciutadans comunicar directament a l´Ajuntament de Badalona diversos tipus d´incidència detectades a la via publica. Es tracta d’una aplicació gratuïta i disponible per a smartphones tipus Iphone, Android i tablets com ara Ipad.


La presentació d’aquesta nova aplicació ha estat a càrrec de la regidora de Govern, Maritxu Hervàs; i del regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia. L’acte també ha comptat amb la presència del coordinador de Tecnologies de la Informació, José Rodríguez.


Els ciutadans podran comunicar a l’Ajuntament de Badalona 5 tipus diferents d’incidències relacionades amb la neteja, el paviment i les voreres, els grafits, el mobiliari urbà i els vehicles abandonats.


Cal destacar que el ciutadà sabrà en tot moment en quin estat es troba la seva incidència i rebrà una resposta directa de l’Ajuntament al seu dispositiu mòbil.


Una vegada la incidència hagi estat resolta o tramitada s’informarà amb un dels 5 textos següents:


1. Incidència solucionada
2. Incidència ja registrada al sistema per altre ciutadà
3. La incidència es contemplarà dins del pressupost d’inversions
4. Incidència inclosa en la planificació de treballs a realitzar
5. Incidència inclosa en la planificació de la neteja diària

Deixa un comentari