Publicat el 16/03/2015

Joaquim ´Purito´ Rodríguez, Alejandro Valverde, Chris Froome i Alberto Contador són alguns dels ciclistes que rodaran pels carrers de Mataró els propers 23 i 24 de març formant part de la 95a “Volta” Ciclista a Catalunya que es disputarà del 23 al 29 de març.
L’etapa inaugural Calella-Calella, del dilluns 23, passarà per Mataró i la segona etapa del dimarts 24, Mataró-Olot, els ciclistes faran una sortida neutralitzada al Camí de la Geganta en direcció a Sant Andreu de Llavaneres per tornar a entrar al municipi en cursa llançada (competitiva).
 
Com també informa el consistori de la capital del Maresme, Mataró ha acollit alguna etapa de la “Volta” en cinc ocasions, la primera el 1944 amb victòria de Julián Berrendero també en la segona etapa, i l’última l’any passat amb gran expectació de públic amb prop de 6.000 persones: unes 4.000 persones van veure l’esdeveniment esportiu als entorns del Camí de la Geganta, on va tenir lloc la sortida neutralitzada, i prop de 2.000 més van seguir els ciclistes al llarg del recorregut que van fer per la ciutat. La “Volta” és un espectacle esportiu on petits i grans poden gaudir d’una gran jornada ciclista amb els corredors més destacats del panorama internacional.
D’altra banda, en aquesta nova edició cal afegir-hi la novetat que en la segona etapa els ciclistes sortiran de Mataró en sortida neutralitzada i tornaran a entrar al municipi en cursa llançada per seguir el recorregut de l’etapa fins a Olot. Per tant, s’espera que la prova sigui més emocionant i espectacular que l’any passat.
El pas de la “Volta” portarà a la Capital del Maresme 192 corredors dels 24 equips millors del món (2 més que l’any passat), als quals cal afegir una caravana de més de 140 vehicles a més de tot el personal de l’organització, seguretat, premsa i equips participants, molts dels quals s’allotjaran a hotels de Mataró.
La celebració de la “Volta” serà un espectacle esportiu de primera magnitud que cobriran desenes de mitjans especialitzats i canals de televisió internacionals.
Tota la informació de la prova ciclista es pot obtenir també a través de la plataforma de missatgeria instantània Telegram de l’Ajuntament (687 200 100) amb la paraula “Volta”.

Deixa un comentari