Els centres educatius de Sant Vicenç de Montalt li canten al Nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2012

Els alumnes de les dues escoles de primària, de l´institut i de l´Escola Municipal de Música L´Oriola de Sant Vicenç celebraran l´arribada del Nadal presentant-nos un reguitzell de cançons i poemes al Centre Cívic El Gorg.
Dijous, dia 20 al matí, els nens i nenes del CEIP Sot del Camp seran els primers en actuar davant els seus pares, mares i altres familiars .
Divendres, dia 21, també al matí agafaran el relleu els escolars del CEIP Sant Jordi que, un cop acabada la seva actuació -a les 12 del migdia-, cediran l´escenari als alumnes de l´institut.
L´Escola Municipal de Música ha triat la tarda del dissabte, dia 22, per oferir el tradicional Concert de Nadal. Així doncs, a partir de les 5 de la tarda podrem gaudir amb les interpretacions musicals i actuacions dels alumnes de L´Oriola.
 
Els respectius festivals nadalencs són els actes central de la programació que els centres educatius de la vila tenen en marxa aquests dies per celebrar el Nadal. Però, des de fa dies, que treballen en la decoració dels centres i en moltes més activitats.
Les cantades tindran lloc al Centre Cívic El Gorg  – Riera del Gorg, s/n – Tel. 93 791 07 09 – centrecivic@svmontalt.cat

Deixa un comentari