Els Capgrossos de Mataró volen portar tres castells de 9 al Concurs de Tarragona el proper 7 d´octubre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/09/2012

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró intensifica aquests dies la preparació per a la participació en el XXIV Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre al costat de les altres onze millors colles del país. Quan resten dues setmanes per a la cita – sens dubte una de les que, cada dos anys, més passions i seguiment genera en el món casteller -, les intencions dels de la camisa blau marí passen per portar-hi el 3d9f, el 4d9f i el 2d9fm, castell aquest darrer de Gamma Extra i que els mataronins només han descarregat en una ocasió i carregat en una altra. Les darreres actuacions demostren que els Capgrossos han pitjat l’accelerador i que es troben en un molt bon moment, havent signat, en les dues darreres jornades, les dues millors actuacions pròpies del que es porta de temporada.


Per la important quantitat de persones que es necessita per executar aquests castells, des dels Capgrossos es fa una crida a tots els maresmencs i les maresmenques que vulguin donar un cop de mà a la Colla en la Tàrraco Arena Plaça el 7 d’octubre. Podran viure així una jornada apassionant des de dins, ajudant la pinya. Tots aquells que hi estiguin interessats cal que s’acostin al local de l’entitat (C/ Herrera, 59) per als assaigs especials del Concurs, que es duran a terme els vespres del 28 de setembre, i del 2 i el 5 d’octubre, i apuntar-se a la sortida en el mateix local.


Amb les inscripcions realitzades a hores d’ara la Colla ja té plens quatre autocars, més moltes altres persones apuntades que s’hi desplaçaran amb vehicles particulars. L’objectiu de l’entitat és arribar a les 600 camises a l’arena, i, d’aconseguir-se descarregar els tres castells, els Capgrossos haurien dut a terme la seva millor actuació en un Concurs i igualat la millor jornada de la seva història.


La sortida de la “caravana” d’autocars cap al Concurs de Tarragona és prevista per a les 7 del matí des de l’antic Escorxador de Mataró, mentre que l’inici del Concurs tindrà lloc a les 10 del matí. Les més de 5.000 entrades que es van posar a la venda per assistir al Concurs des de les graderies es van exhaurir en tres hores, un altre fet que demostra la gran afecció que genera aquest esdeveniment, del que els Capgrossos esperen tornar-ne havent assolit els seus objectius.


Caps Grossos de Mataró – Carrer Herrera, 59 – 61, 08304 Mataró
Tel. 637 47 66 90

Deixa un comentari