Publicat el 10/06/2021

Aparadors especials, galetes i cava per celebrar aquests 25 anys. La colla castellera col·labora amb el teixit comercial de proximitat de Mataró per fer visible la celebració

La colla castellera de els Capgrossos no pot fer activitat castellera en forma de diades, però vol compartir amb tota la ciutat la celebració de l’Aniversari i per això durant tot el mes de juny 80 establiments comercials se sumen a la celebració amb decoració i aparadors especials.
A manca de castells, l’acció té l’objectiu de donar visibilitat al 25è aniversari de la colla a través dels comerços de proximitat.
Imatges, productes i decoracions especials amb motius castellers i el protagonisme dels Capgrossos són protagonistes als aparadors de 80 establiments que col·laboren amb la celebració.

Galetes d’edició especial
La celebració de l’Aniversari dels Capgrossos també pren forma gastronòmica amb les galetes d’edició especial de la colla.
Durant tot un mes les Pastisseries Mataró, Uñó, Sweet Dreams, Nougat, Maica, Núria, Rocío, La Moreneta, La Vienesa, Can Graupera, Confiteria Garriga i Pastisseria Avinguda vendran aquestes galetes especials.

Un cap de setmana d’actes en clau interna
Cada any, el primer cap de setmana de juny era el de celebració de l’Aniversari de la colla. Aquest cop, sense diades, la colla va aprofitar per programar dues jornades de concerts i activitats, amb estricte compliment de les mesures de seguretat sanitàries, al pati del local de la colla.
La celebració va servir a més per comercialitzar la samarreta especial dels 25 anys i el Cava edició especial dels 25 anys de Capgrossos, embotellat per Canals Nadal, una petita cava familiar del Pla del Penedès fundada 1986.
Tots dos productes, a l’igual que la resta de marxandatge de la colla, es pot trobar a la Botigueta de la colla que obre de forma excepcional quan hi han activitats organitzades.

Segueixen els assajos
La colla segueix fent assajos de canalla en grups bombolla de màxim 20 persones, d’acord amb el protocol de reactivació de l’activitat castellera comú a totes les colles i aprovat per la Generalitat de Catalunya.
La idea de l’entitat és anar recuperant activitat, sempre amb estricte compliment del que les autoritats defineixin, i alternar-ho amb les activitats socials de celebració del 25è Aniversari, com els ‘25 anys, 25 cims’ que es reprenen aquest diumenge.

 

Deixa un comentari