Publicat el 29/07/2015

Edició numerada del càntir d´autor de Jordi Serra Moragas. Càntir tornejat i decorat totalment a mà per l´artista al seu taller de la Masia Museu Serra de Cornellà de Llobregat
Informacions pràctiques:
– Mides: 24,5 cm d’alçada per 17 cm d’amplada (aprox.)
– Preu general: 95 euros – Preu Amics del Museu: 75 euros
– Data de recollida: A partir de l’1 d’octubre al Museu del Càntir
– Reserva prèvia mitjançant dipòsit de 20 euros 
– dició limitada als exemplars reservats
Més informació: Tel. 672 552 471 (Jordi Casabella).
–  E-mail: 
amicsmca@gmail.com


Jordi Serra Moragas
és membre de la tercera generació de Ceràmica Serra de Cornellà de Llobregat. Antoni Serra Fiter, avi de Jordi Serra, va fundar el taller familiar a començaments del segle XX, tasca que va continuar el seu fill Josep Serra Abella (juntament amb els seus germans Antoni i Enric). Jordi Serra (Barcelona, 1942) s’incorpora al taller l’any 1959, el que suposa una renovació important en la producció familiar, però sense trencar amb la tradició. S’incorporen nous models i estils decoratius amb una estètica més moderna, vinculada a dissenys avantguardistes.
 La ceràmica de Jordi Serra es distingeix per una gran qualitat tècnica, ja que controla tot el procés de producció, des de la preparació de l’argila i els esmalts ceràmics fins a la decoració i cocció amb la màxima perfecció. A més, està dotat d’una gran facilitat pel dibuix, tècnica en la qual excel·leix. Precisament el model especial que presentem amb motiu de la 65a Festa del Càntir uneix aquestes dues qualitats del seu autor, ja que és una obra d’una gran qualitat tècnica amb un dibuix exquisit de dues cares humanes a l’anvers i dos cavalls al revers, fet totalment a mà. És una obra d’art extraordinària d’una edició limitada que, de ben segur, augmentarà el seu valor amb el temps.

Deixa un comentari