Publicat el 22/11/2016

Arenys de Mar se suma cada 25 de novembre a la commemoració del dia Dia internacional per a
l´eliminació de la violència contra les dones, que va ser aprovat per l´Assemblea General de les Nacions Unides a la seva resolució 50/134 el 17 de desembre de 1999.

Les administracions públiques han de ser un altaveu per denunciar les desigualtats i promoure polítiques per a la convivència i el respecte de totes les persones, indiferentment del seu origen, sexe o raça. Malauradament, però, els episodis de violència masclista, ja sigui física o psíquica, es continuen repetint en la nostra societat, motiu pel qual és necessari continuar promovent accions d´igualtat i de conscienciació.

L´Ajuntament d´Arenys de Mar farà incís aquest 2016, novament, en els adolescents, conscients que una bona base de coneixement i conscienciació pot evitar situacions de desigualtat o de violència sexista entre les noves generacions. Per aquest motiu, un dels actes que s´han programat enguany és un taller adreçat a aquest col·lectiu per treballar en grup diferents aspectes relacionats amb la violència de gènere. El seu objectiu és el de donar a conèixer la definició de violència de gènere, identificar els diferents tipus de maltractament i adonar-se del seu caràcter progressiu i sinuós.

Divendres 25 de novembre: Lectura del Manifest del 25N
A les 12 del migdia, a la Plaça de l´Ajuntament

Divendres 25 de novembre: Taller per a la prevenció de la violència de gènere en l´adolescència
A dos quarts de cinc de la tarda, a l´Espai Jove

Deixa un comentari