Els 61 habitatges protegits de lloguer de Cal Doctor d’Alella, continuaran sent públics | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2011

Els habitatges públics de Cal Doctor no passaran a mans privades. El procediment de venda anunciat per l’Incasòl ha quedat desert per manca d’ofertes, segons ha comunicat a l’Ajuntament la Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, que també ha transmès a l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, la voluntat de no tornar a licitar aquesta promoció. El termini per a la presentació d’ofertes finalitzava aquest dilluns 21 de novembre.


L’Ajuntament es felicita perquè les actuacions coordinades per part dels ajuntaments d’Alella, el Masnou i Teià han aconseguit el seu objectiu: que els habitatges de protecció oficial segueixen sent públics.


Els alcaldes dels tres municipis, Andreu Francisco, Pere Parés i Joan Castán, van acordar fer un front comú en el moment que van tenir coneixement que l’Incasòl havia posat a la venda cinc promocions d’habitatges protegits construïdes sobre terrenys cedits pels tres ajuntaments. Tots tres es van reunir el passat divendres amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per manifestar-li l´oposició dels municipis a la comercialització.


El Ple de l´Ajuntament d´Alella va aprovar per unanimitat en sessió extraordinària celebrada el 28 d´octubre una moció en la qual s´instava al Govern de la Generalitat a retirar de manera immediata la convocatòria de comercialització i, en cas contrari, s´anunciava la intenció de l´Ajuntament d´iniciar totes les accions legals necessàries per impedir la venda.

Deixa un comentari