Publicat el 16/11/2020

Cada categoria del concurs ArtTardor 2020 comptava amb un primer premi dotat amb 400 € i un segon de 200 €, sumant un total de 2400 € en premis

El premianenc Eloi Maristany amb el curt Under the skin, en la categoria de vídeo.
El madrileny Javier Arcenillas en la de fotografia.
El barceloní Álvaro Garcia en la d’escultura i
El caldenc Albert Giménez en la de pintura,
Aquests artistes han estat els guanyadors en les diverses categories del concurs ArTardor 2020.

Per la seva part, Sílvia Martínez, de Premià de Dalt, Ismael Arauz i David Collantes, de Premià de Dalt, i Ona Carvajal, també de Premià de Dalt, han guanyat els segons premis en les respectives categories.

Una edició marcada per la crisi de la COVID-19
Les restriccions per la crisi sanitària de la COVID-19 han obligat a alterar els actes de l’ArTardor previstos inicialment pel 17 d’octubre passat en un acte multicultural que s’havia de fer al carrer de Sant Antoni. Les mateixes circumstàncies de la pandèmia han portat a suspendre l’acte de lliurament de premis del concurs.

Ara, les pintures i escultures presentades a l’ArTardor es podran veure fins al 22 de novembre a la sala Premiart del carrer de Sant Antoni, 3, mentre que les fotografies estaran exposades al Museu de l’Estampació de Premià de Mar (https://museuestampacio.pdm.cat/) fins al 10 de gener de 2021.

Els vídeos es poden visualitzar des d’avui al web: https://premiademar.cat/document.php?id=19429 i a les xarxes municipals.

 

 

Deixa un comentari