Eleccions municipals: programació especial a Ràdio Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/05/2011

La regidoria de Comunicació i Ràdio Llavaneres (107.8 FM) han preparat una programació especial a l´emissora municipal per donar cobertura a les eleccions del pròxim 22 de maig. La iniciativa també comptarà amb la col·laboració de Televisió de Llavaneres.
Des que va començar la campanya electoral, el passat divendres 6 de maig, Ràdio Llavaneres emet espais gratuïts de propaganda electoral a cada hora en punt en la franja que va de 9 del matí a 9 del vespre. Uns espais que s´emeten per primera vegada des que s´han recuperat les instal·lacions i les emissions de Ràdio Llavaneres.


Però el seguiment de la campanya electoral per part de l´emissora municipal es concentrarà en la realització de dos debats electorals que tindran lloc als estudis de Ca l´Alfaro. El primer d´ells es farà el proper dilluns 16 de maig, a les 21 hores, amb un representant de lliure elecció per part de cadascuna de les set formacions polítiques que enguany concorren a les eleccions. Per contra, el segon debat es farà el dijous 19 de maig, també a les 21 hores, i comptarà amb els caps de llista.


A més, Ràdio Llavaneres també emetrà un programa especial el mateix dia de les eleccions, per oferir els resultats de l´escrutini en temps real i entrevistes amb els partits polítics perquè facin balanç dels resultats obtinguts i de la jornada electoral. Aquesta emissió es farà en directe des de la carpa que s´habilitarà al pati de l´escola Labandària.


Si voleu escoltar les propostes que la regidoria de Comunicació i Ràdio Llavaneres han preparat per donar cobertura a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres només cal que sintonitzeu l´emissora a la freqüència 107.8 FM

Deixa un comentari