Publicat el 04/12/2014

Per segon any consecutiu, el web municipal de l’Ajuntament de Premià de Mar ha estat guardonat amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.
El distintiu, creat  pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, es basa en els resultats d’avaluar la informació que s’ofereix des dels webs municipals relacionada amb els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius, la informació de la gestió i les eines per a la participació ciutadana. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa: http://mapainfoparticipa.com/ca
Per garantir la imparcialitat de la concessió d’aquest distintiu, es va constituir un Consell Certificador i es van establir tres modalitats de guardons: el segell, la menció i el reconeixement.  En tots els casos havien de complir els indicadors que es van definir com a preferents.
En la reunió celebrada el 26 de novembre, el Consell ha acordat concedir el Segell Infoparticipa als webs de 67 ajuntaments i 10 han obtingut menció o reconeixement. A banda, 20 webs municipals catalans han  assolit també una puntuació del 100% d’indicadors positius, entre ells el de Premià de Mar.
Cal recordar que a mitjans del 2012 el web premianenc havia obtingut una puntuació del 66% i des d’aleshores s´ha fet un esforç important per poder arribar a l’actual 100%.

Deixa un comentari