Publicat el 03/12/2021

Les festes de Nadal arriben enguany amb algunes novetats i, sobretot, amb moltes ganes de gaudir plenament dels actes més tradicionals

Per fer difusió de les activitats programades ja és accessible el web del Nadal’21 on trobareu la informació de les activitats que ha preparat per aquestes festes l’Ajuntament d’Arenys de Mar i les entitats i associacions arenyenques.

El Tió, les Campanades i els Reis… en són els actes principals. Enguany destacarà, com a novetat, la presentació en societat, el dia 11 de desembre al Teatre Principal, de la Patgessa Reial Shiva-Tah,  que viu tot l’any a la nostra vila  i és l’enllaç directe amb el Reis d’Orient. Per poder-la conèixer caldrà reservar les vostres localitats al web del Teatre Principal.

La setmana vinent es previst que es distribueixi a les llars arenyenques una nova edició de la revista municipal ATR que inclourà el programa d’activitats de Nadal amb explicació detallada dels actes i horaris.

Demanar cita amb els Reis
Des del mateix web de Nadal es pot demanar, fins al diumenge 2 de gener, que els Reis d’Orient vingui personalment la nit del 5 de gener a casa vostra a portar-vos els regals. Ja es pot sol·licitar omplint un dels formularis que trobareu a la corresponent pàgina web.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari