Publicat el 26/04/2018

Vilassar de Mar ha tornat a rebre el Segell Infoparticipa 2017 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

El Segell Infoparticipa 2017 es un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, que avalua amb 52 indicadors els webs municipals.
El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha tornat, per quart any consecutiu, a ser reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb un 98,08% d’acompliment dels indicadors, la mateixa puntuació que l’any passat.
Vilassar de Mar compleix amb 51 dels 52 indicadors demanats i es situa entre els 6 municipis del Maresme amb més bona puntuació. Els aspectes avaluats pel LPCCP giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la cinquena edició del Segell Infoparticipa 2017 s’han lliurat el 25 d’abril a l’auditori de l’edifici del Rectorat de la UAB. Per part de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la regidora de Comunicació, Montse Gual, ha recollit el guardó. Per arribar a complir el 100% dels indicadors de transparència, falta que la pàgina web del consistori ampliï la part destinada a la carta de serveis.
Quan el Laboratori de Comunicació Pública va començar les seves avaluacions, Vilassar de Mar complia un 63% dels criteris. A la 2a edició, any 2014, complia amb el 95,15%, a la 3a edició, any 2015, amb el 96,15%, i a la 4a edició, 2016, amb el 98,08%.

Podeu consultar el mapa Infoparticipa:
http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/vilassar_de_mar

Deixa un comentari