Publicat el 13/09/2019

El projecte radars inicia els propers dies la seva activitat de detecció de gent gran que viu sola amb la presència de voluntaris al carrer que faran visites a domicilis

Aquesta fase, que es desenvoluparà  en diversos dies, comença a la zona de la Riera. Els voluntaris que hi participen porten armilles i van correctament identificats com a membres del projecte.

D’altra banda, aquesta fase de detecció busca tenir identificades persones grans -de més de 75 anys-  que viuen soles o acompanyades per majors de 65 anys i mantenir-les vinculades a la comunitat. Una de les primeres atencions que rebran serà un acompanyament i seguiment telefònic i se les convidarà a participar a activitats per prevenir la solitud i mantenir-les lligades a la vida arenyenca.

Al projecte radars hi participen veïns i veïnes, comerciants, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats a la vila  amb l’objectiu de contribuir a què les persones més grans de 75 anys que viuen soles -o acompanyades de persones de més de 65 anys- puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn.

Deixa un comentari