Publicat el 22/05/2024

El Vinafelendi, esdeveniment anual que es durà a terme a l’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar

 

 

El proper dissabte 25 de maig, Canet de Mar acollirà la 21a edició del VINAFELINDI, la festa solidària organitzada per l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI.

Sopar Espectacle i Balls de Bollywood
El punt àlgid de la festa és el Sopar Espectacle, que començarà a les 9 del vespre. Els assistents podran gaudir d’un Menú Tradicional Indi mentre gaudeixen de Balls de Bollywood a càrrec de la Hayat Troupe.
L’aportació per al sopar és de 23 euros (17 euros per al menú infantil), i tota la recaptació es destinarà als projectes solidaris de GEA XXI.

Entrades i Col·laboracions
Els tiquets es poden adquirir en diversos establiments de Canet de Mar, detallats al programa de la festa. Les persones de fora del municipi poden fer la reserva enviant un correu a geaxxi@geaxxi.cat i recollir els tiquets a l’entrada de l’envelat. Aquells que no puguin assistir al sopar poden sumar-se a la festa índia posterior amb balls de Bollywood o col·laborar amb un donatiu mitjançant transferència bancària al compte ES18 0182 3488 3502 0153 4080 amb el concepte “Fila 0 VINAFELINDI”.

Tómbola Solidària
Un altre dels grans atractius de la festa és la gran tómbola solidària, amb premis que van des de serveis de salut dental, una revisió PRE-ITV ,fins a nits d’hotel, estades en càmpings, cases rurals, àpats en restaurants, sopars, dinars, esmorzars, vermuts, lots varis i entrades per a cinemes i altres espectacles. Aquestes donacions són gràcies a la generositat dels establiments comercials i empreses de Canet de Mar i d’altres poblacions.

La Importància de la Solidaritat
Tomàs Jover, president de GEA XXI, destaca que “el millor de la festa no és només gaudir de la cuina índia, els obsequis de la tómbola o els balls de Bollywood, sinó compartir amb tots els assistents un munt de sentiments que ens agermanen amb les més de 22.800 persones a qui hem pogut ajudar”.

Sobre GEA XXI
GEA XXI, fundada el 2001, és una associació d’ajut humanitari amb seu a Canet de Mar. Inicialment, els seus esforços es van centrar en la col·laboració amb la Fundació Vicenç Ferrer per donar suport als Dàlits de la província d’Anantapur, al sud de l’Índia. Actualment, GEA XXI continua treballant en projectes educatius i d’emergències humanitàries a l’Índia, així com en projectes locals per ajudar famílies vulnerables.
El VINAFELINDI és una oportunitat per gaudir i ser solidaris alhora, demostrant que la diversió i l’ajuda humanitària poden anar de la mà.

Més informació: www.geaxxi.catwww.facebook.com/GEAXXICanetdeMar
Reserves sopar: geaxxi@geaxxi.cat
Donatius “FILA 0 VINAFELINDI”: ES18 0182 3488 3502 0153 4080

 

Redacció

 

 

Deixa un comentari