Publicat el 03/05/2021

Un cop finalitzat l’espectacle hi haurà post funció amb la companyia

El director granollerí Frederic Roda dirigirà, aquest dissabte 8 a les 20 hores, a Llevant Teatre, l’obra ‘El último viaje de Max Estrella’, una adaptació de l’obra de Valle-Inclán Luces de Bohemia.
La dramatúrgia ha anat a càrrec de Jonay Roda, el fill de Frederic Roda i Eloi Benet, Joaquín Daniel, Anna Casas i Óscar Jarque són els qui posaran cos i veu a aquesta història.

El protagonista de l’obra, Max Estrella, representa l’antiheroi per parlar-nos del moment polític i social de l’Espanya urbanita dels anys 20 relatant el seu viacrucis particular. El personatge passa per la presó i les tavernes amb una vida complicada que el porta, inevitablement, a un final tràgic.
Max Estrella fa un recorregut pels carrers del Madrid dels Àustries i juntament amb Don Latino de Hispalis, interactuen amb altres personatges i amb el públic, per dibuixar un retrat d’aquella època. Els personatges interactuen amb el públic per situar als espectadors i espectadores sobre tot el que va succeint a cadascuna de les seqüències que es presenten.

L’obra original Luces de Bohemia es va acabar d’escriure en plena pandèmia de la grip espanyola i ara es presenta aquesta nova adaptació, El último viaje de Max Estrella, en un moment de pandèmia per la Covid-19. Un cop finalitzat l’espectacle hi haurà post funció amb la companyia.

Dia: dissabte 8 de Maig
Hora: les 20 h
Lloc: Llevant Teatre, c/de Ponent, 60,
Durada: 70 minuts
Preu: 15€
Espectacle en castellà
Compra d’entrades:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3345-el-ultimo-viaje-de-max.html

Programació del Teatre Auditori:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

 

 

 

Deixa un comentari