El turisme d´Alella entra a la xarxa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/05/2011

L’Ajuntament posa en marxa el portal de l’Oficina de Turisme que fa difusió del patrimoni del municipi i els punts d’interès per als visitants
Alella ha donat una nova passa en la seva aposta pel desenvolupament turístic amb la posada en marxa d’un web específic amb informació d’interès per als visitants. A més de difondre el patrimoni cultural, arquitectònic, natural i enològic del municipi, el nou portal de l’Oficina de Turisme ofereix informació sobre els cellers de la DO Alella, les activitats vinculades a l’enoturisme que s’ofereixen al municipi -rutes, sortides o tast de vins – i l’agenda del CAT i del Parc de la Serralada Litoral.
Des d’aquest aparador virtual, els visitants podran obtenir també informació pràctica sobre l’oferta comercial, gastronòmica i d’allotjament.
Al portal de turisme es pot accedir des de l’adreces
http://turisme.alella.cat  i també des de l’apartat de turisme del web municipal www.alella.cat.


Horari d’estiu de l’Oficina de Turisme
L’Oficina de Turisme d’Alella va obrir a finals de juny de 2010. Forma part de la Xarxa d’Oficines de Turisme de la Generalitat i és també Punt d’Informació del Parc de la Serralada Litoral.
Fins al 19 de juny, l’oficina obre divendres i dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h, i diumenge. Del 21 de juny al 20 de setembre l’equipament romandrà obert al públic tots els dies de la setmana de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h, excepte els dimecres.
L’Oficina de Turisme té previst estrenar abans de l’estiu la programació de visites guiades, una nova línia de marxandatge i un servei d’enoteca amb vins de la DO Alella.

Deixa un comentari