Publicat el 22/09/2014

La presentació, amb diverses autoritats i representants de la cursa de triatló Ironman Barcelona  i del món de l’esport, va fer-se en roda de premsa en el marc incomparable de la Sagrada Família.
Ironman Barcelona 2014 se celebrarà a Calella el dia 5 d’octubre, una prova que és el cim dels triatlons i que per primera vegada es desenvoluparà a Catalunya. A l’Ironman els triatletes han de nedar 3,8 Km. a mar obert, pedalar 180 Km. en bicicleta  i recórrer 42, 2 Km de cursa a peu i el clima i la geografia del territori fan que el Maresme esdevingui la localització ideal  per a la pràctica d’aquesta disciplina.
La prova Ironman  Barcelona 2014 serà el triatló de llarga distància de la història de l’Estat espanyol amb més participació. L’impacte econòmic que tindrà al territori es preveu que serà d’uns 10 milions d’euros. Però, a més, aquesta prova puntuarà pel campionat del món d’ Ironman que tindrà lloc a Kona (Hawaii) al 2015.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha destacat que l’Ironman Barcelona 2014 “és una prova d’abast mundial que situarà Calella i al territori a l’aparador internacional” i ha afegit que “trenca tots els pronòstics amb rècord de participació de proves triatló de llarga distancia, ja que compta amb 2.500 triatletes inscrits, 100 dels quals són professionals, i que vindran de 50 països diferents”.

Deixa un comentari