Aries

21 de març al 20 d'abril

Sempre estàs culpant els altres d’aquesta mala vibració que t’envolta, i no t’adones que l’únic culpable ets tu. Has de deixar enrere el teu orgull.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Reps senyals que fas el que és correcte, que has de seguir endavant. T’estan obrint moltes portes, però les has tancat. Recorda, et poden dur a la que tu vols.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Bessons
(22 de maig al 21 de juny)

Estàs veient la llum al final del túnel. A poc a poc t’estàs adonant que si t’esforces i poses de la teva part, les coses surten bé. Aprofita aquest moment per millorar.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Tot comença a sortir-te bé. Després de la tempesta arriba la calma, i aquesta calma està arribant ja a la teva vida. Després de tant d’esforç, ho has aconseguit.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Tantes nits sense dormir, tants dies patint... no pots rendir-te ara. El present t’està jugant una mala passada, però tard o d’hora tornaràs a brillar, a ser tu.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Gràcies a la teva obstinació i al teu esforç, ets capaç de moltes coses. Aprèn dels errors i posa en pràctica aquestes lliçons en el teu futur més proper.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Concentra’t en totes les obligacions que tens per a aquests dies, que segur que no són poques. No estiguis pensant ja en el futur i en allò que faràs.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Has de demostrar que ets algú fort i, sobretot, intel·ligent. Has de treure aquesta intel·ligència de la qual sempre parles i posar-la sobre la taula.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

És important que sàpigues alleujar el teu estrès i que no facis drames innecessaris abans d’hora. Abans de res, respira i pensa en les conseqüències.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Si tens un objectiu i vols perseguir-lo, recorda que l’edat no és un factor limitador i que la frontera entre perdre i guanyar és la diferència, no perdis l’esperança.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

No vulguis arrencar a córrer sense haver començat a caminar. Vols que el temps passi de pressa, però temps al temps. Dona’t espai per pensar i decidir.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No et quedis tancat en els teus pensaments. No siguis tan tossut i dur amb tu. Sempre hi ha una llum que t’ajudarà a ser la millor versió de tu mateix.