Aries

21 de març al 20 d'abril

Viuràs un dels moments més importants de la teva vida, si no ho has fet ja, així que passi el que passi tracta de relaxar els nervis que s’apoderen de tu.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Convindria que reprenguessis l’exercici físic que vas començar fa un temps i que, per les raons que sigui, has abandonat. No ho deixis passar un altre cop.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Sorgirà un problema o inconvenient amb un viatge de plaer que tenies programat, però no has de suspendre’l ni ajornar-lo. És preferible que mantinguis els plans.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Una persona que fa molt que no veus tractarà de tornar a entrar en la teva vida d’alguna manera. Pensa-t’ho dues vegades. Ja no ets la persona que un dia vas ser.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

De debò, pensa en tu d’una vegada. Sembla mentida que després de tot el que has passat encara segueixis sent tan generós com sempre. Intenta fer-te de pregar.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Arriba una notícia molt important a la teva vida relacionada amb algú especial per a tu. Se t’ajunten moltes coses de cop i has de donar tot el millor de tu.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

De vegades no saps com actuar quan les coses es torcen una mica. I és possible que aquests dies es torcin, però sigui com sigui, tot acabarà per arreglar-se.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Hauràs d’aprendre a prioritzar i a donar-li importància a allò que realment pots ocupar-te’n. No rumiïs sobre què pot passar perquè no gaudiràs del teu present.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Sigues conscient de fins on pots arribar i que, de vegades, són els altres els que també s’hi han d’esforçar. Si els altres no mouen ni un dit, no hi ha res a fer.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

És important que aconsegueixis fer un pas més en la recerca de la teva felicitat, però per a això t’has de comprometre amb l’instant present, sense perdre temps.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

T’estàs centrant massa en la teva vida sentimental en aquests moments. Distribueix millor els teus interessos, tenint el cap als núvols pots perdre’t oportunitats.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Per arribar al lloc en el qual desitges estar has de tenir paciència i perseverança. Succeiran algunes coses que potser et desestabilitzin més del que seria desitjable.