Aries

21 de març al 20 d'abril

No t’exposaràs a les crítiques ni t’interessarà saber què pensen certes persones sobre les teves opinions. És una bona mesura perquè hi ha certa confusió.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

No has de posar-te trist perquè una persona t’expliqui una cosa negativa. Has d’assumir que aquestes coses passen i que formen part de la quotidianitat.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Sortir d’un cercle social que només t’està donant mals moments no ha de preocupar-te en absolut; ho has de fer fins i tot si penses que et sentiràs sol.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Mostrar afectivitat i amor no és signe de debilitat; al contrari, és el més important per a tu en aquest moment. Si algú no ho entén així, és el seu problema.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Quelcom t’està traient la son i ho has de resoldre el més aviat possible. Si has de deixar-li les coses clares a algú, fes-ho. No permetis que un malentès t’amargui.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Si ets sincer amb tu mateix, hauràs de reconèixer certs desitjos que estan sorgint del teu interior. Potser descobreixis alguna cosa que desconeixies fins ara.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Podràs conèixer algú que coincideix amb tu en moltes aficions, amb qui tens moltes coses en comú i una manera de veure la vida molt semblant.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Centra’t en el que t’interessa de la teva vida, en la gent que vols i amb la qual gaudeixes de moments importants, i oblida si algú et diu alguna cosa desagradable.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Una persona que estimes et decebrà i et farà molt de mal. Et costarà comprendre determinades coses. Deixa que passi una mica de temps i tot s’aclarirà.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Algú proper t’exigirà alguna cosa que et semblarà inadmissible. Hi ha qui tracta d’abusar de la teva confiança, però no ho podrà aconseguir si tu no li ho permets.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Per fi obriràs els ulls davant d’una veritat que havies estat evitant. I aquest serà el primer pas per a la teva nova vida. Pren-te seriosament aquesta nova oportunitat.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Estàs vivint un moment molt bo que t’has guanyat a pols gràcies al teu esforç. Però hauràs de seguir atent i no descuidar certes coses per continuar tenint sort.