Horòscop | La Clau -Revista gratuïta del Maresme

Aries

21 de març al 20 d'abril

Si ets dels que estàs treballant, encara que sigui des de casa, sabràs com fer-ho per fer un pas endavant, se’t presentaran oportunitats inesperades.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Tot i que portes molts dies confinat, i encara en queden uns quants, estaràs ple d’energia i positivitat, preparat per tornar a començar.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Necessitaràs trobar allò que et relaxi i t’ajudi a evadir-te. Pots provar amb el ioga, meditació, lectura..., però ja és hora que comencis a tirar endavant.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Aquests dies has pogut adonar-te que hi ha molta gent que t’estima, últimament no ho tenies gaire clar. Ara és hora que tu també donis mostra del teu amor.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Durant tots aquests dies de confinament has portat els horaris molt marcats, has estat molt estricte. Prova de fer alguna cosa nova, necessites divertir-te!

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Aquests dies que has estat a casa han estat molt positius tot i que tu encara no n’ets conscient. Quan recuperem la normalitat t’adonaràs de tot el que has après.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Aquests dies que portes confinat t’han servit per veure que no et calen tantes coses. Ara actuaràs amb més responsabilitat i no estiraràs més el braç que la màniga.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Si tens parella i realment l’estimes hauràs de treballar molt per mantenir la relació. Si no en tens, aviat t’arribarà l’oportunittat de conèixer algú que et canviarà la vida.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tot i estar confinat, no pares, vas massa accelerat. Mira de trobar estonetes per no fer res i rebaixar una mica la velocitat. Organitza’t una mica millor.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Tants dies de confinament comencen a passar-te factura. Estàs molt nerviós i dones la culpa de tot als altres. Atura’t i veuràs que has de posar de la teva part.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Si tens parella, aquests propers dies seran fantàstics, reforçareu la vostra relació. Si no en tens, seran també dies molt positius on retrobar-te amb tu mateix.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Si tens parella, aquests propers dies seran fantàstics, reforçareu la vostra relació. Si no en tens, seran també dies molt positius on retrobar-te amb tu mateix.