Aries

21 de març al 20 d'abril

No et deixis influir per aquests comentaris de persones exagerades i carregades de problemes a les quals els encanta propalar rumors i espantar els altres.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

La teva vida laboral requereix que t’estiguis mantenint al dia constantment i no et quedis relegat. El teu esforç constant donarà fruits en el seu moment.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

No t’obsessionis amb la salut, ja que tot va bé i no hi ha res que t’hagi de preocupar. Tot i així convé mirar de dur una vida saludable.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Fes les coses a temps perquè no se’t compliquin en deixar per a última hora assumptes pendents. Durant aquests dies tindràs un cúmul d’activitats.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

No et queixis tant del teu físic i d’aquests petits mals que tens, perquè no són importants. Si realment et preocupen tant, consulta un metge.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

No exposis la teva salut posant-te en mans de persones que no són professionals. Si el teu problema clínic requereix atenció mèdica, evita les improvisacions.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Si penses que la teva parella t’ha estat infidel, o et trobes en una situació emocional confusa, no prenguis decisions fins que no estiguis ben segur dels fets.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Estàs en un dels millors moments de l’any, així que has de treure tota la teva força interior i aconseguiràs mirar amb molta fe i confiança tot el que t’envolta.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Algú de la feina o un amic et farà arribar alguna cosa que té a veure amb una persona del teu passat que potser et vol tornar a veure, i això no et ve de gust.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

No et compliquis la vida amb petiteses. No donis importància a gestos i comentaris que escoltis relacionats amb la teva parella i els que estimes.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Tapa’t a la nit, que aquesta època pot ser traïdora. No és moment de fer-se el milhomes, que ja ho diuen: «Per Tots Sants, desa el vano i treu els guants».

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Una persona amiga t’ajudarà a posar-te en contacte amb algú que t’interessa molt sentimentalment i amb qui hi va haver un problema en temps passats.