Horòscop | La Clau -Revista gratuïta del Maresme

Aries

21 de març al 20 d'abril

Aquests últims mesos has estat força inactiu, desfes-te d’aquesta mandra i posa’t en forma, el sedentarisme és perjudicial per a la salut.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Ara pot ser un bon moment per a aquell projecte d’emprenedor que tenies en ment, però potser necessites algú del teu entorn que t’empenyi a fer-ho.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Sembla que cada vegada ets més a prop d’aconseguir aquella fita que tant temps fa que persegueixes. No defalleixis en l’intent, sigues optimista.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Ja fa temps que no estàs en el teu millor estat de salut, però si et portes bé i no comets excessos te’n podràs sortir i milloraràs ben aviat, mira sempre endavant!

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Si ets constant en la feina i deixes els problemes personals fora, resoldràs allò que tants maldecaps t’està donant; superació i aprenentatge seran la millor recompensa.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Hi ha algú del teu entorn que no és positiu per a tu, has d’aprendre a distingir entre aquells que t’estimen i aquells que volen treure profit de la teva amistat.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Posa’t les piles a la feina, organitza’t, ara és moment de no adormir-se: si ets ambiciós i no defalleixes, obtindràs el rendiment econòmic esperat.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

La família és el més important i tu n’ets conscient. No et deixis influenciar i no permetis que situacions externes ho espatllin, la teva actitud és el més important.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Hi ha qui vol aprofitar-se de la teva situació i no ho has de permetre, només la teva perseverança allunyarà aquestes males influències. Estigues alerta.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Al teu voltant tens gent que donaria un braç per tu, però de vegades et toca fer-ho a tu per ells; pensa que tots el sacrificis tenen la seva recompensa.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

S’acosten les vacances i necessites desconnectar, has de sortir de casa; pot ser un moment ideal per conèixer aquells racons del país que sempre has volgut visitar.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Tot i que la teva economia no estigui en el seu millor moment et recuperaràs, no hi donis tantes voltes, que la salut és el més important i ho saps.