Aries

21 de març al 20 d'abril

Et sents molt actiu, amb idees interessants per posar en marxa, i ara és el moment d’iniciar una cosa que compleixi les teves expectatives.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Et resulta difícil determinar com d’important ets per a les persones fonamentals de la teva vida. No és fàcil avaluar l’admiració i respecte que despertes.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Estàs començant a deixar de banda les males opinions dels altres, i això és una cosa molt positiva que et suposarà grans beneficis en el futur.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Ara que les coses et funcionen, si t’assalta la inseguretat, necessites parlar amb algú de confiança que t’ajudi a veure les coses des d’una altra perspectiva.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

És un bon moment per a tot allò relacionat amb les amistats i per iniciar noves activitats en grup. Sabràs quines decisions et convenen en cada moment.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

La comparació moltes vegades no és bona, et fa sentir malament davant del que altres tenen i el que tu encara no has adquirit en la teva vida.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

No deixis que els problemes et deprimeixin, has de fer front als teus conflictes amb valor i, si necessites ajuda, simplement demana-la.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Et convé evitar, pel teu bé, les persones que intenten controlar-te i que et diuen constantment què has de fer en tot moment. No hi confiis.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tot se’t fa molt complicat i una muntanya per moments, i tot perquè no entens l’actitud dels altres cap a la teva persona. No els facis cas.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

No dubtis de la veracitat de la teva parella, està sent honesta i transparent amb tu. Esvaeix de la teva ment qualsevol interrogant que tinguis, no et fa cap bé.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

La teva necessitat d’anar al teu aire i de trencar motlles et portarà a emprendre projectes innovadors amb resultats molt favorables.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Estàs rebent una energia astral tan positiva que la sort no et donarà l’esquena i a poc a poc t’aniràs acostant als teus somnis, esforça’t per aconseguir-los.