Aries

21 de març al 20 d'abril

Et retrobaràs amb algú del teu passat, i encara que faci molt de temps que no el veus semblarà que hagin passat només uns dies des de la darrera vegada.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Tingues cura de no agafar cap refredat ni emmalaltir aquests dies, ja que s’acosta el fred i el teu cos necessita estar més fort que durant la resta de l’any.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Cada dia que passa et sembla igual que l’anterior i això és degut a la monotonia diària. Hauries de començar a pensar a fer activitats diferents.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Una bona notícia en el pla econòmic és a punt de beneficiar-te. Això sí, belluga’t i no deixis que passin els dies eternament. Qui no s’arrisca, no pisca.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Tens un discurs sovint massa tou amb les persones que et porten la contrària; no t’hi has d’enfadar, però sí que hauries de deixar més clara la teva posició.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Estàs en una època de canvis, que no ha de ser necessàriament bona ni dolenta: serà el que tu decideixis amb la teva actitud. La sort no apareix, un l’ha de buscar.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

La teva salut és bona i es mantindrà forta. Tot i això, no t’oblidis de no dormir amb el cul a l’aire, ja que les nits de tardor poden ser molt traïdores.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Els maldecaps que t’han donat últimament alguns companys s’accentuaran si no hi poses de la teva part; no deixis per a demà el que puguis fer avui.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Si últimament estàs una mica espès hauries de desconnectar del teu entorn, tornar a començar, sortir de la teva zona de confort i provar noves experiències.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Per passar-ho bé tothom val, però els teus amics i familiars són qui realment et faran costat en els moments més difícils, no els deixis de costat.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Portes un temps desbocat, necessites centrar-te i pensar en el teu futur més proper. No et deixis portar per males influències, demà potser serà massa tard.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Qui dia passa, any empeny; això és el que t’està passant últimament i no necessàriament perquè siguis infeliç, però la vida necessita estímuls nous a diari.