Publicat el 16/03/2015

 Aquest dimecres arrenca, al recinte Fira de Barcelona, el Saló de l’Ensenyament, la cita més important del sector educatiu d’àmbit secundari i superior. Com cada any, el TecnoCampus hi tindrà una presència destacada amb un estand propi en el qual professorat del centre i estudiants explicaran l’oferta educativa per al curs 2015-2016.
El certamen, que se celebra al palau 2 del recinte de Montjuïc, és una cita obligada per a estudiants que busquen la millor opció de futur, i està obert fins al diumenge al migdia.
L’oferta del TecnoCampus per al curs 2015-2016 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers. Així, al Saló s’hi presenten dues propostes educatives noves.
La primera és un grau impartit íntegrament en anglès orientat a la internacionalització: el Business and Innovation Management Degree. Es tracta d’uns estudis d’administració d’empreses i gestió de la innovació que s’emmarquen en una de les línies estratègiques del TecnoCampus, i que consisteix a augmentar progressivament la part de la docència que es fa en anglès i afavorir la mobilitat tant d’estudiants que marxen a fer una part dels estudis a l’estranger com dels que vénen a fer-ho al TecnoCampus provinents d’altres països.
L’altra gran novetat del proper curs al TecnoCampus és que, per primer cop,
pel que fa a l’oferta de postgraus, el TecnoCampus participa en un estand conjunt de tot el Grup Universitat Pompeu Fabra que tindrà presència en el Saló Futura tot el cap de setmana. S’hi informarà d’una oferta de continuació dels graus en la qual destaquen tres màsters universitaris oficials: el d’Emprenedoria i Innovació, el de Cronicitat i Dependència i el de Planificació i Direcció del Turisme.


Creixement constant
Des de la inauguració del TecnoCampus, el curs 2010-2011, els estudis universitaris fins llavors dispersos en dos centres a Mataró es van concentrar en un sol edifici, l’actual seu del Rengle. L’aposta ha permès fer créixer l’oferta educativa i els lligams amb la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits tots els estudis que s’imparteixen al TecnoCampus. La creixent demanda i el desplegament de nous graus ha permès passar dels 1.270 estudiants matriculats el curs 2010-2011 als 2.559 del curs 2014-2015. 
Per facilitar l’accés als estudis del parc, el TecnoCampus té en marxa un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula si es compleixen determinats requisits econòmics i acadèmics. A més, tots els estudiants tenen l’opció de finançar a interès zero i pagar a terminis sense recàrrecs l’import de la matrícula, gràcies a l’acord que té el TecnoCampus té amb una entitat bancària.
Per informar de tots aquests aspectes, el TecnoCampus organitza el 18 d’abril una Jornada de Portes Obertes adreçada a estudiants i familiars perquè coneguin de primera mà els estudis, els docents i les instal·lacions on s’imparteixen.
www.tecnocampus.cat

Deixa un comentari