El TecnoCampus Mataró-Maresme inicia la plantada d’arbres en els entorns de l’edifici del Rengle | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/04/2012

El parc TecnoCampus Mataro-Maresme va iniciar la setmana passada la plantada d’arbres en els entorns de l’edifici del Rengle. El projecte d’arbrat, pendent des de la inauguració de l’edifici el darrer trimestre del 2010, consta de dues fases i la que s’executa és només la primera. El motiu que s’executi aquesta primera fase és que no representarà cap despesa extraordinària, ja que dues empreses que van participar en la construcció de l’edifici del Rengle la patrocinen. Aquestes dues empreses són la unió temporal d’empreses EMTE-ELECNOR i COPCISA. En total es plantaran 98 exemplars de diverses espècies d’alzina, plataner, arboç o xiprés.
Per altra banda, i en el marc de la posada en funcionament el curs vinent del primer curs del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, els propers dies s’inicia a la seu del Rengle l´adequació d’una sala polivalent on els estudiants podran fer part de les pràctiques previstes en el pla d’estudis. A més, aquesta sala també serà usada com a espai de lloguer del Centre de Congressos del parc.

Deixa un comentari