El TecnoCampus convoca la 12a edició dels Premis Cre@tic amb més dotació econòmica per als guanyadors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/07/2012

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Cre@tic, que enguany incrementen la dotació econòmica gràcies al patrocini de l’Obra Social de Caixa Laietana. L’objectiu és promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.


Els premis obren la possibilitat de participar-hi a projectes de nova creació o bé empreses constituïdes durant l’any en curs, que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposa un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 15 de novembre al centre de congressos del Tecnocampus.


El primer classificat obtindrà 10.000 euros (tres mil més que l’any passat); el segon, 4.000 euros (per 1.500 l’any passat); i el tercer. 2.000 euros (el doble que l’any passat). A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any per instal·lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus amb dret preferent. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de vint-i-vuit oficines, tres espais open space per a compartir entre tres empreses cadascun i un espai coworking per a sis professionals.


Els Premis estan organitzats per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró. A més a més, compten amb la col·laboració del Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), la Diputació de Barcelona, el Departament de treball i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Grup d´Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i les delegacions al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMEC. Les bases completes dels premis es poden consultar a http://www.tecnocampus.cat/creatic.

Deixa un comentari