Publicat el 31/07/2018

El nou disseny ofereix major claredat dels continguts i incorpora eines multimèdia i enllaços amb les xarxes socials per poder interactuar amb les persones usuàries

Dimarts 31 de juliol entren en funcionament les noves pàgines webs del Teatre Zorrilla, (www.teatrezorrilla.cat) i de Badalona Cultura (www.badalonacultura.cat) l’empresa que gestiona els teatres de la ciutat. El nou web del teatre Zorrilla inclou també apartats específics amb la programació i activitats dels teatres Principal i Blas Infante. Els nous espais ofereixen major claredat dels continguts i incorporen eines multimèdia i enllaços amb les xarxes socials que possibiliten la interacció amb els usuaris.
La nova pàgina dels teatres de la ciutat, que ha estat dissenyada per l’estudi Pimpampum, disposa de dues grans novetats respecte a les versions anteriors.
La primera és el tractament dels actes que es representen en els diferents teatres per part d’entitats, que a partir d’ara es podran visualitzar en l’apartat ‘Entitats’ que hi ha a la pàgina d’inici.
La segona novetat és que els actes vinculats a les arts escèniques de la ciutat i que siguin organitzats per agents culturals no públics, tindran cabuda al nou web dins de l’apartat ‘Altres activitats’.

Per tal de poder penjar en el nou web les informacions relatives als actes que no siguin organitzats per agents públics, des de Badalona Cultura es fa una perquè les persones i entitats interessades facin arribar la informació dels actes a l’adreça hola@badalonacultura.cat. La informació enviada haurà d’incloure el dia, hora i lloc de la representació, el preu de les entrades (si s’escau) i una imatge amb bona resolució.

L’altra pàgina web que s’estrena és la de l’empresa que gestiona els teatres municipals, Badalona Cultura. En aquest nou espai podreu trobar la informació corporativa de l’empresa, els documents pels tràmits oficials que necessiten els diferents proveïdors, així com els procediments per poder llogar algun dels espais disponibles dels teatres.

Deixa un comentari