El Teatre Zorrilla de Badalona presenta l’obra El vals del Gulag, inspirada en el còmic de l’il·lustrador badaloní Rubén Pellejero | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/04/2012

El proper dijous 3 de maig, a les 21 hores, es representarà al Teatre Zorrilla de Badalona l’espectacle inspirat en el còmic de l’il·lustrador badaloní Rubén Pellejero El vals del Gulag, una obra que és un cant a la tolerància i a la capacitat de dissentir, alhora que un viatge per un dels episodis més foscos de la història del segle XX.


El còmic, que ha fet conjuntament amb el guionista francès Denis Lapière, reflecteix la història de la URSS de la postguerra a través d’una família russa corrent i del retrat sensible i subtil d’una dona disposada a tot per tornar a veure al seu marit desaparegut. A més ofereix una bella i colpidora història d’amor que enalteix el dibuix de l’autor.


L’espectacle, que ha rebut la col·laboració del Saló del còmic de Barcelona, s’estrena a l’estat espanyol amb l’adaptació que ha posat a terme l’artista francès Tony Canton.


Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores i dues hores abans de l’inici de la funció i també a través de portal d’Internet del telentrada.com

Deixa un comentari