El Teatre Zorrilla de Badalona acollirà una classe magistral d’Ángel Corella, ballarí principal de l’American Ballet Theatre de Nova York | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/11/2011

El quart tinent d’alcalde de l’Àmbit d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, acompanyat per la gerent de Badalona Cultura, Naomí Daniel, i per la mestra de dansa i coreògrafa, Marisa Yudes, han presentat classe magistral que el ballarí principal de l’American Ballet Theatre a la ciutat de Nova York, Ángel Corella, farà al Teatre Zorrilla de Badalona el dissabte, 19 de novembre, a les 12 hores.


Vint-i-vuit alumnes de diferents escoles de dansa de la ciutat participaran en aquesta master class organitzada per la societat municipal Badalona Cultura.


Per poder assistir com a públic en aquesta classe magistral s’hauran de comprar les entrades a traves de les taquilles del Teatre Zorrilla així com a la pàgina web del telentrada. El preu de l’entrada és de 10 €.


Ángel Corella és un dels màxims exponents de la dansa actual i la seva trajectòria internacional està avalada per nombrosos premis de prestigi; com el Benois de la Danse (2000) o el Premio Nacional de Danza (2002). Fa un parell d’anys va fundar la seva pròpia companyia, el Corella Ballet Castilla y León, obtenint un gran èxit de crítica i públic en les seves actuacions.

Deixa un comentari