El Teatre La Massa de Vilassar de Dalt forma part de l´exposició Palaces for the People de Boston | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/11/2012

El passat mes d´octubre es va inaugurar a la Biblioteca pública de Boston l´exposició Palaces for the people, una mostra temàtica sobre l´obra de Rafael Guastavino i la seva companyia. La volta catalana del teatre La Massa de Vilassar de Dalt il·lustra part d´aquesta exposició com un exemple del més important que va fer a Catalunya.
L’Institut de Tecnologia de Massachusetts i la Biblioteca Pública de Boston han presentat la primera gran exposició sobre la Companyia Guastavino i el seu llegat arquitectònic i històric. Rafael Guastavino, constructor innovador i arquitecte i el seu fill, Rafael Jr., van contribuir en el disseny i la construcció de la volta estructural de més de 1.000 edificis als Estats Units, incluint la Biblioteca Pública de Boston, Ellis Island i la Grand Central Station.
La mostra Palaces for the People compta amb fotografies i dibuixos originals dels arxius de la Compnyia Guastavino i amb una volta que exhibeix a mitjana escala les tècniques de construcció de la volta catalana.
Més informació: 
http://palacesforthepeople.com/es  – http://www.bpl.org/exhibitions/

Deixa un comentari