Publicat el 02/11/2015

La Trobada de Cançó Improvisada és un projecte cultural ideat per l’associació basca Mintzola Fundazioa, que té com a objectiu fomentar la investigació del treballs dels ‘bertsolaris’ i crear lligams amb altres manifestacions de cultura oral, i per San Sebastián 2016, Capital Europea de la Cultura.
Aquest espectacle ja s’ha escenificat aquest passat mes de setembre a León, i ara, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, arriba al Teatre Blas Infante.
A l’actuació del 6 de novembre, i també en la que tindrà lloc l’endemà dissabte, 7 de novembre, hi col·labora l’entitat cultural catalana Cor de Carxofa, una associació de foment del glosat, que té com a objectiu la recuperació, promoció i difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical i que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia.
A l’espectacle del Teatre Blas Infante hi participaran els glosadors catalans Mireia Mena i Ferriol Massip, acompanyats dels músics Marcel Marimon i Marçal Ramon.
‘Els ‘verseadores’ de les Illes Canàries seran Yeray Rodríguez i Lydia Moreno, amb el músic José María Vega.
Els ‘bertsolaris’ seran Beñat Beñat Gaztelumendi i Miren Amuriza.
La presentadora de l’espectacle serà Ainoha Aramburu, que tindrà com a objectiu posar els artistes en diverses situacions, reals o absurdes, que permetran el lluïment dels glosadors.
Lloc: Teatre Blas Infante, c/ d’Andrés Segovia, 43- Tel. 934607480
Correu: 
info@teatrezorrilla.cat
Dia: divendre 6 de novembre
Hora: les 22 hortes
L’entrada a l’espectacle serà gratuïta
Com accedir al Teatre Blas Infante en transport públic:
• Metro Línia 2: parada Artigues-Sant Adrià
• Metro Línia 10: parada La Salut
• Autobusos: B25, B26, B30, B31, B2, B3, B23, H10, N11

Deixa un comentari