Publicat el 26/04/2021

I el diumenge 2 de maig, la vallesana Dàmaris Gelabert presentarà el seu darrer espectacle ‘Sóc feliç’

El 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa i el Teatre Auditori de Granollers ho celebra amb l’espectacle Malditas Plumas, una obra que havia d’estrenar-se al TNC, però que va haver d’anul·lar-se per la pandèmia. La reconeguda coreògrafa i ballarina de dansa espanyola, clàssica i contemporània, Sol Picó, ret homenatge al Paral·lel dels anys 20 amb i presenta un cabaret futurista.
Divendres 30 d’abril a les 20h; És una obra inspirada en la revista que porta el mateix nom de l’espectacle, la qual va obtenir molta popularitat al Paral·lel perquè ja utilitzava una línia transgressora que trencava amb la moral tradicional i abordava les expressions de les diverses transformacions socials. Malditas Plumas és un espectacle que parla de totes aquelles artistes que treballaven al Paral·lel barceloní dels any 20 i de com els seus somnis i anhels es barrejaven amb la música, les plomes i els lluentons.
Picó juga amb la interacció amb el públic, la transformació i la confusió entre realitat i ficció, aportant una gran dosi d’ironia i amb el sentit de l’humor que tant caracteritza el llenguatge de la coreògrafa alacantina.
Una hora abans de l’espectacle, el col·lectiu Recomana serà l’encarregat de fer la presentació amb una xerrada a la Sala Petita del TAG i després de l’espectacle hi haurà post funció amb la companyia.
A més a més de coreògrafa i ballarina, Sol Picó va crear la seva pròpia companyia de dansa contemporània al 1993, que porta el seu nom, amb la que ha aconseguit definir el seu propi i personal segell, basat en un llenguatge creatiu i interpretatiu, el qual es pot veure reflectit també en el nom de les seves obres: Memorias de una pulga; Bésame el cáctus; Petra, la mujer araña y el putón de la abeja Maya o Barbie Superestar. Sol Picó també ha participat al Festival Grec de Barcelona, l’any 2019, presentant el seu espectacle Animal de Séquia, una producció de dansa del IVC (Institut Valencià de Cultura) i ha rebut molts guardons que li han suposat un gran reconeixement a la seva feina. Ha guanyat més de 10 premis MAX de les arts escèniques, el premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura i diversos premis del públic, entre d’altres
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3344-malditas-plumas.html

Cicle Carles Riera
Divendres 30 d’abril a les 18h
; Converses amb el piano’ és un concert familiar que forma part del Cicle Carles Riera i que estarà protagonitzat pel pianista Emili Brugalla, qui ha actuat en nombrosos festivals a França, Argentina o Japó. Un espectacle musical pensat per a tota la família en què s’interpretaran peces de Chopin, Mompou o Blancafort.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3336-converses-amb-el-piano.html

Divendres 30 d’abril a les 19h; ‘Diàleg a quatre veus’, un concert del Cicle Carles Riera amb el pianista Emili Brugalla, qui interpretarà les peces de quatre compositors: Chopin, Debussy, Blancafort i Mompou. El concert s’ubicarà en tres indrets com són París, Barcelona i la Garriga i en dos moments històrics molt concrets: meitat del segle XIX i principis del segle XX.
Emili Brugalla es va diplomar al Conservatori Superior de Música del Liceu i, posteriorment, ha estudiat amb Eulàlia Solé i personalitats com Maria Curcio i Maria Joao Pires. Ha actuat a diversos festivals de música com el festival Internacional de Música de Perelada, el de Granada o la Quinzena Musical de San Sebastià, entre d’altres.
Més informació de l’espectacl: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3343-dialeg-a-quatre-veus.html

Diumenge 2 de maig a les 12h i a les 18h; Dàmaris Gelabert i el seu equip presenten el seu darrer espectacle, ‘Sóc feliç’, una proposta que va més enllà d’un concert familiar, ja que més aviat esdevé un espectacle de teatre musical que ret homenatge a les arts escèniques; circ, titelles, dansa, música, teatre… Un món on tot és possible i que narra la història sobre allò que ens fa sentir realment feliços, sobre l’entrega cap als altres, l’amistat, els camins que cal redreçar, l’amor, etc.
Dàmaris Gelabert és musicoterapeuta, pedagoga, cantant i compositora de cançons infantils que ja s’han convertit en autèntics himnes per la canalla i per a les seves famílies. També ha estat la creadora del mètode Totsona, d’Estimulació Musical a l’etapa dels 0 als 6 anys, i pionera a nivell nacional de les cançons personalitzades. Ha escrit més de 200 cançons i el seu canal de Youtube, que supera els 2 milions de subscriptors, és el primer canal de música en català que ha obtingut el botó d’or per part de la plataforma.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3105-soc-felic.html

Programació:  https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

 

Deixa un comentari