Publicat el 22/03/2021

La companyia convidada presenta ‘C.A.M.E.S.’, una àudio-visita dramatitzada que tindrà lloc els dies 27 i 28 de març en diferents sessions

Aquest cap de setmana arriba l’àudio-visita dramatitzada per esperits curiosos proposada per Jordi Aspa i Bet Miralta, membres dels Escarlata, la companyia de circ convidada d’aquesta temporada al Teatre Auditori de Granollers.
El dia 27 de març començaran les primeres sessions d’aquesta proposta, la qual convida a deixar-se portar tot seguint les instruccions de la veu dels narradors, que aniran fent de guia als assistents en aquestes sessions, les quals finalitzaran el dia 28 de març.
Una proposta teatral i participativa que viurà un petit grup de participants de forma conjunta i, a l’hora, de forma individual, a través dels auriculars per, tal i com afirma la Bet Miralta “puguin sentir les seves pròpies emocions i sensacions en aquesta experiència.”
Es farà un recorregut per les entranyes del teatre i segons diu Miralta “els participants podran escoltar, veure i viure al mateix temps”.
Aquesta àudio-visita s’estrenarà el dia 27 de març, en motiu del Dia Mundial del Teatre i es farà en el mateix moment a onze teatres de Catalunya.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/mesures-de-prevencio-de-la-covid-19.html

125è aniversari del naixement de Robert Gerhard
Aquest cap de setmana també vindrà farcit de música clàssica, a càrrec del pianista Miquel Villalba, que interpretarà una peça única de Robert Gerhard, el millor compositor català del segle XX.
Robert Gerhard va néixer a Valls (Tarragona) i va viure a Cambridge (Anglaterra) fins al final dels seus dies, al 1970. Músic i compositor català, amb mare francesa i pare suís-alemany, va ser educat en un entorn de cultura catalana i la seva joventut la va passar a Suïssa, on cursà els seus estudis musicals, però amb l’esclat de la Primera Guerra Mundial tornà a Catalunya, on va estudiar piano amb Granados i Marshall i Pedrell.
Amb la Guerra Civil es va exiliar a Anglaterra i l’any 1948 escriu Sonata per a viola i piano, una obra que mai va arribar a publicar. Uns anys després, el compositor català la va reescriure per a violoncel i, en aquesta ocasió, sí que es va publicar.

Divendres 26 de març a les 19h (Sala Petita); Aniversari de Robert Gerhard, del Cicle Carles Riera. El pianista Miquel Villalba ha recuperat la versió original, mai publicada i pensada per a viola, i l’oferirà, en primícia, en aquest concert. També es podrà gaudir de la música de la compositora anglesa Rebecca Clarke.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3268-aniversari-de-robert-gerhard.html

Divendres 26 de març a les 18h (Sala Petita); Us presentem la viola!, concert familiar del Cicle Carles Riera, en què el pianista Miquel Villalba recupera la partitura original de la Sonata per a viola i piano que el compositor català de música clàssica, Robert Gerhard, va escriure l’any 1948. Gràcies a aquesta partitura, els espectadors coneixeran de molt a prop un gran instrument com és la viola.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3259-us-presentem-la-viola.html

L’Auditori acull

Dissabte 27 de març a les 18.30h; Cobla Sant Jordi, a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Granollers. S’oferirà un recull de sardanes de tots els temps fent un viatge sardanista per retre homenatge als millors compositors d’aquest àmbit, com poden ser Josep Maria Ruera i Conrad Saló, entre d’altres.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3354-cobla-sant-jordi.html

Més información, programació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

Deixa un comentari