Publicat el 06/08/2022

La institució obre una actuació d’ofici arran de les queixes de la gimcana

 

 

 

El Síndic de Greuges ha obert una actuació d’ofici arran de la gimcana nocturna amb proves de contingut sexual organitzada pel Servei de Joventut de Vilassar de Mar el 22 de juliol passat.
El Síndic ha demanat informació a l’Ajuntament de Vilassar sobre aquesta activitat “en atenció a la protecció de l’interès superior” dels infants i adolescents que hi van participar.
El defensor ha tingut coneixement de la gimcana arran de la informació apareguda als mitjans de comunicació i de les queixes d’algunes persones que s’han adreçat a la institució.
En concret, la institució vol saber quina és la valoració de l’administració municipal d’aquesta situació des del punt de vista de la protecció dels participants en la jornada nocturna.

El Síndic també ha preguntat sobre les imatges que es van captar d’infants i adolescents mentre duien a terme la gimcana i sobre la posterior publicació d’aquestes imatges sense el consentiment corresponent dels tutors legals dels infants o dels mateixos adolescents, segons el cas.

 

Redacció
Font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari