Publicat el 29/09/2021

El servei de teleassistència domiciliària que es presta al municipi, ja està exempt de copagament per part dels usuaris i usuàries

El ple ordinari de l’Ajuntament del 21 de juliol va aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança que regula el preu públic de la prestació de Servei d’atenció domiciliària, de manera que el servei de teleassistència a domicili quedava exempt de copagament.
La modificació, que va ser aprovada amb el suport de tots els grups municipals, suprimia el preu de 7,21 € al mes, corresponent al 53,68 % de l’indicador de referència, que es cobrava fins al moment per aquest servei.

D’altra banda, l’ordenança manté el preu públic del Servei bàsic d’ajuda a domicili, en el qual intervenen professionals que duen a terme tasques assistencials a les persones i de suport a la neteja i l’ordre domèstic.

L’aprovació provisional d’aquest punt del ple de juliol va esdevenir definitiva recentment i, des de fa uns dies, el servei de teleassistència a Premià de Mar ja no implica copagament. Aquest servei  està adreçat a persones majors de 80 anys o menors amb problemes de salut que puguin presentar un informe acreditatiu.

Per sol·licitar el servei, es pot demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 741 74 04 o escrivint a l’adreça electrònica serveissocials@premiademar.cat

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

 

 

Deixa un comentari