Publicat el 13/07/2019

Gràcies a les dades del primer any de servei de recollida de jardineria i fracció verda, el consistori adapta la seva periodicitat a les necessitats del municipi

Tal i com s’ha constatat, entre els mesos de juny i setembre, els veïns i veïnes fan un menor ús del servei de recollida de jardineria i fracció verda porta a porta, promogut per l’Ajuntament de Cabrera de Mar. Aquest fet es deu a que, durant aquests mesos que es poden qualificar com a “temporada baixa”, les restes vegetals corresponen a talls de gespa, matolls i d’altres materials de poc volum.

Per tal de racionalitzar i fer més eficient l’ús dels recursos municipals, s’ha reajustat la freqüència del servei adaptant-lo a la realitat de les deixalles que es produeixen. Per aquest motiu el servei passa a donar-se en temporada baixa, des de l’1 de juny al 30 de setembre, un dia a la setmana, els dilluns de 8.30 a 13 h. Pel que fa a la resta de l’any es continuarà oferint dos dies el mateix dilluns i els dijous, també de 8.30 a 13 h.

A l’actualitat el servei ja disposa de 145 usuaris que, a més, es beneficien d’unes bonificacions de fins al 20 % en la taxa de residus per a l’any següent.

Deixa un comentari