Publicat el 08/06/2015

El servei  de prevenció, vigilància i socorrisme de platges s´ha posat en marxa aquest cap de setmana. Com és tradició, s´ofereix els caps de setmana de juny i passarà a ser diari del 20 de juny al 30 d´agost. També hi haurà servei els dies 5, 6 i 11 de setembre.
L´Ajuntament de Llavaneres va encomanar l´any passat aquesta tasca a Creu Roja per a un període de dos anys, prorrogable a dos anys més.
L´horari del servei és de 10.30 a 18.30 hores, de dilluns a divendres, i de 10 a 19.30 hores, els dissabtes i festius. Per realitzar la tasca encomanada, Creu Roja posarà al servei de les platges de Llavaneres un patró d´embarcació i tres socorristes aquàtics.
A més de la feina de vigilància i socorrisme, serà molt important la prevenció. Per això, s´organitzaran tallers d´autoprotecció per a diferents edats (nens, adolescents, gent gran) i jornades de sensibilització sobre l´ús segur i responsable de les platges i el medi ambient.
Diàriament es realitzaran dues rondes per mar, a primera hora del matí i a primera hora de la tarda, per a la localització de bancs de meduses. A més, un capbussador tècnic farà una inspecció del fons marí al començament de temporada i davant la sospita de qualsevol anomalia.

Deixa un comentari