El Rugby Club Badalona ha celebrat aquest cap de setmana el XII Torneig Rugby Platja en el marc dels actes del seu cinquantè aniversari | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/07/2011

Els veterans del Rugby Club Badalona van guanyar aquest passat dissabte, 2 de juliol el XII Torneig de Rugby Platja, un dels actes commemoratius del cinquantè aniversari de l’entitat, creada l’any 1961. Recordem que cada primer dissabte de juliol, des de fa dotze anys, es celebra aquest torneig a les platges de la ciutat.


L’equip de rugby de platja del Rugby Club Hospitalet va ser el vencedor en la categoria sènior d’aquest XII Torneig i l’equip TGV, format per jugadors de diferents equips catalans, va ser el subcampió.


En la categoria femenina el Club Esportiu Universitari es va emportar la victòria per sobre els Gòtics Rugby Club.


A l’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i del regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, hi van participar divuit equips de diferents ciutats catalanes, entre ells tres equips femenins, tres equips de veterans masculins i dotze equips sènior masculins, fet que el converteix en el torneig de rugbi de platja més gran de Catalunya en nombre de participants (prop de dos-cents cinquanta).

Deixa un comentari