Publicat el 02/09/2021

La secció de la UE Cabrera ha finalitzat la passada temporada amb més de 65 jugadors i jugadores

El Rugby UE Cabrera tancava la passada temporada consolidant-se entre les opcions esportives i formatives del nostre municipi. Des dels seus inicis fa tres anys amb 10 nens, la secció dedicada al rugbi del club local ha arribat a comptar amb 65 jugadors i jugadores repartits en 5 categories diferents que van des dels 4 fins als 14 anys.
La proposta s’iniciava de la mà de l’Alfonso Salvador, qui va ser el primer jugador espanyol a jugar en un club estranger, amb la voluntat de crear una escola de rugbi a la comarca.
Va ser la Unió Esportiva Cabrera qui va obrir les portes al projecte amb una secció que ha anat creixent. Entre els seus resultats esportius destaca la victòria a la categoria sub14 de la Copa Catalana de Rugby, divisió de bronze.

Des de la mateixa secció es destaca que el rugbi és un esport que contràriament del que es pensa normalment no és violent ni perillós gràcies al treball que realitzen els entrenadors per a evitar que els jugadors facin mal al contrari o a ells mateixos. A més, es destaca el seu esperit inclusiu donat que juguen nens i nenes junts fins als 16 anys, sense importar la seva condició física, estatura o pes, ja que hi ha diferents posicions les quals es poden adaptar.

A més, entre les seves característiques el rugbi compta amb el tercer temps, un moment de convivència després del partit que els nens i nenes comparteixen amb els seus adversaris i els seus pares i mares.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Cabrer de Mar

Deixa un comentari