Publicat el 04/04/2016

L´associació motard per l´ajuda dels afectats per malalties minoritàries Rodes Solidàries organitza a Sant Vicenç de Montalt una nova trobada solidària. 

El 24 d’abril, l´entitat ha programat, amb la col·laboració de l´Ajuntament, la matinal benèfica RockFest Maresme 2016 que se celebrarà al parc de Can Boada.

La jornada arrencarà a 2/4 de 10 del matí i al programa d’activitats hi podem trobar una concentració i concurs de motos d’estil custom personalitzades, també es destinarà un espai a l´exposició de cotxes americans dels anys 50, 60 i 70, representatius de la cultura custom i del rock&roll i concerts en directe de les bandes Boner,Brush i Jodie Cash Fingers.

La festa es completarà amb un mercat d´artesania, roba i complements relacionats amb la cultura custom, motera i rock&roll, i també desfilades, body painting i show burlesque.

La recaptació de la jornada es destinarà a Rodes Solidaries, per a diferents projectes d´ajuda a afectats per malalties minoritàries o rares.

Hi haurà també una carpa informativa de l´associació per assessorar famílies de Sant Vicenç o altres poblacions que assisteixin a l´esdeveniment i apropar la seva activitat a la ciutadania.

Trobareu més informació d´aquest esdeveniment en aquests enllaços: facebook.com/rodessolidaries facebook.com/events 

Deixa un comentari