Publicat el 23/09/2020

La inauguració oficial de Revela’T 2020 se celebrarà aquest divendres, 25 de setembre, al Teatre de la Massa amb un homenatge a la fotògrafa Garcia Rodero

El Festival, que arriba a la seva vuitena edició, s’ha vist obligat a canviar de dates i readaptar la programació per la pandèmia del coronavirus.
El leitmotiv de l’edició d’aquest 2020 és l’exposició The Family Of Man, comissariada per Edward Steichen, que enguany celebra el seu 65è aniversari. Tot plegat arrenca aquest divendres amb un homenatge a la trajectòria de Cristina García Rodero acompanyada de ponències de cèlebres fotògrafs espanyols.
L’activitat seguirà fins al 4 d’octubre amb més de 50 exposicions previstes, xerrades i retrobaments internacionals.
La premiada fotògrafa anglesa Vanessa Winship donarà  a conèixer les àrees rurals de Turquia amb fotografies de noies vestides amb uniforme escolar, i Txema Salvans, en blanc i negre, exposarà la singularitat humana de ciutadans anònims que gaudeixen de la costa mediterrània. Altres autors com Bryan Schutmaat mostraran retrats i paisatges de les comunitats mineres de l’oest dels Estats Units i Juan Manuel Castro i Rafael Trapiello aproparan als visitants els camps de treball del sistema soviètic fent un recorregut per un gulag del Mar Blanc. El Madrid de l’any 1984 quedarà plasmat a l’exposició de Luis Baylón entre moltes d’altres propostes que es podran veure fins els 4 d’octubre ens diferents espais del poble.

Els vilassarencs i vilassarenques tindran accés lliure a les exposicions del Revela’t entre setmana
Amb la voluntat d’acostar el festival al poble, l’entrada a les exposicions del Revela’t serà gratuïta entre setmana per a tots els vilassarencs i vilassarenques. Així doncs,  mostrant el DNI, les persones residents a Vilassar podran accedir lliurement als espais que acullen les exposicions.

Tota la informació a: https://revela-t.cat/2020/ca/

Deixa un comentari