Publicat el 10/10/2018

El dissabte 13 d’octubre està prevista una visita teatralitzada organitzada per la Regidoria de Turisme

Durant aquest mes d’octubre, l’església de Santa Maria d’Arenys de Mar tornarà a obrir-se al públic de dimarts a dissabte en horari d’11 a 13h, perquè tothom que ho vulgui pugui visitar el seu retaule barroc. Així, fins al 3 de novembre, els visitants podran accedir a l’interior de l’església per la porta lateral que hi ha al c/ de l´Església.

L’obertura durant el mes d’octubre és el primer resultat del conveni que l’alcaldessa, Annabel Moreno, i el rector de la parròquia d’Arenys de Mar, mossèn Elies Ferrer, van signar el passat 10 de maig i que s’ha materialitzat gràcies al treball conjunt de les regidories de Cultura i Turisme amb l’Església de Santa Maria d’Arenys de Mar.

Aquestes setmanes l’entrada serà gratuïta a l’espera de l’aprovació del preu públic per visitar el retaule. A més, cada dissabte d’aquest mes d’octubre l’empresa encarregada de prestar el servei realitzarà una visita comentada a les 12 del migdia, i el 13 d’octubre està prevista una visita teatralitzada a les 17,30 h,  organitzada per la Regidoria de Turisme.

El retaule barroc, amb més de 300 anys d’història i declarat Bé Nacional d’Interès Cultural pel seu gran valor artístic, és un magnífic monument barroc construït entre el 1706 i el 1709 per l’escultor Pau Costa i acabat de policromar l’any 1712.
Coincidint amb els 300 anys de la seva construcció, l’any 2012 l’Ajuntament va impulsar la celebració del tricentenari del retaule barroc amb un seguit d’activitats divulgatives i culturals que van tenir continuïtat al 2015 amb una completa restauració del retaule

 

Deixa un comentari