Publicat el 03/12/2015

 

Tres macarrons va ser reconegut amb una estrella Michelin durant la gala de presentació de la prestigiosa guia gastronòmica per al 2016, celebrada el passat 25 de novembre a Santiago de Compostel·la. 
A més del restaurant masnoví Tresmacarrons, tres restaurants catalans s´incorporen a la llista Michelin 2016 també amb una estrella. Es tracta del Disfrutar, de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch; i l´Hoja Santa, de Paco Martínez i Albert Adrià, tots dos a Barcelona. I fora de la capital, l´Emporium de Castelló d´Empúries, de la mà de la família Jordà. 
Del restaurant maresmenc Tresmacarrons del Masnou, amb Miquel Aldana al capdavant, i com ha transcendit, els jutges de la coneguda guia, han valorat l´aposta per una carta actual amb productes de temporada, elaboracions cuidades i fixació pel detall.
D’altra banda, pel que fa als restaurants amb una estrella —157 en el conjunt de l´estat espanyol—, enguany hi ha hagut 15 noves incorporacions, incloent-hi les quatre catalanes.
La gastronomia catalana, però, continua amb dos triestrellats de luxe i referents del sector, un d’ells del Maresme: el Celler de Can Roca i el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, a Sant Pol.

Deixa un comentari