Publicat el 02/07/2021

Amb les darreres dades publicades per Salut (28 juny 2021), el risc de rebrot se situa en 842, és a dir, s’ha triplicat respecte al dia anterior i es troba entre els més alts de Catalunya

Conscients que les xifres seguiran augmentant perquè encara no expressen les dades a data d’avui, l’Ajuntament reitera la seva crida a la responsabilitat ciutadana per tal de frenar aquest augment de casos. Per aquest motiu, tot i que el Procicat ho permet, es recomana a la població posposar tota activitat social que no sigui urgent.
Fonts del Departament de Salut de la Generalitat han confirmat a l’Ajuntament les següents xifres de positius al municipi: la setmana del 14 al 20 de juny, 6 casos positius; la setmana del 21 al 27 de juny, 26 positius dels quals 7 el dia 26 i 13 el dia 27; el dia 28, 38 positius; el dia 29, 47 positius, i el dia 30, també 47. Salut preveu que s’arribi al pic de casos la setmana vinent.
Davant l’increment de casos de coronavirus, la Policia Local de Vilassar de Mar intensificarà aquest cap de setmana el control dels locals d’oci nocturn del municipi, així com de bars i restaurants, amb l’objectiu d’assegurar el compliment de les mesures anti covid vigents.

És molt important que les persones positives i els seus contactes segueixin les indicacions sanitàries i compleixin amb la quarantena que marca Salut per tal de poder contenir aquest augment de casos al més aviat possible.

 Recordeu altres mesures vigents:
La mascareta és obligatòria a l’exterior, inclús si s’està vacunat, quan no es pugui mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre persones i recomanable si s’han mantingut conductes que poden implicar risc de contagi.
La mascareta és obligatòria en espais tancats, en el transport públic i en el privat de persones no convivents de fins a 9 places, a les andanes i estacions i en botigues.
La mascareta és obligatòria en esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure en què puguin produir-se aglomeracions o on els assistents estiguin a peu dret, així com en visites a residències.
En el cas de la restauració, els grups a les taules estan limitats a 10 persones en les terrasses i a sis a l’interior.

Missatge de l’alcalde, gravat l’1 de juliol de 2021, explicant la situació: https://www.youtube.com/watch?v=sNyHS7l5gKU

 

Deixa un comentari