El Rehastet Sincro Mataró es fa amb dues medalles de bronze al campionat Interclubs | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/04/2012

El dissabte 21 d’abril va tenir lloc, per tercer any consecutiu, la competició d’Interclubs a la ciutat de Berga, certamen organitzat pel Club Natació Joan Pelegrí.
En aquesta 3ª edició, hi van participar 156 nedadores de 9 clubs d’arreu de Catalunya i d’edats que oscilen entre els 12 i els 18 anys. En aquest cas la participació de les nedadores era a tall individual.


En aquesta competició hi van participar les noies de l’Infantil B: Maria Prat, Natàlia González, Roser Ruiz, Melanie Pérez, María Homs, Aina Cerdà, Gemma Casals i Júlia Garcia entrenades per Mireia Herrero i també les de la categoría cadet; Carla Canal i Anna Segura a càrrec de Carla Muñoz i Laura Melo.


Pel que fa al Rehastet Sincro Mataró, les nedadores Júlia García i Aina Cerda, van pujar al podi assolint un merescut tercer lloc en la seva categoria. La resta de nedadores de l’entitat, però , també van fer una bona feina.

Deixa un comentari