El regidor de Caldes d´Estrac, Marc Vergés, renúncia al seu càrrec per motius personals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/01/2012

Marc Vergés i Ros ha formalitzat la seva renúncia com a regidor d´Esports, Infància i Joventut, Eduació i Noves Tecnologies a través d´una comunicació per escrit adreçada a l´alcalde, Joaquim Arnó.
Segons informa en aquest escrit, Marc Vergés ha pres la decisió de renunciar als seus càrrecs públics a l’Ajuntament de Caldes “per responsabilitat i només per motius personals/professionals” que no li permeten una dedicació mínima actualment. Al mateix temps, el fins ara segon tinent d’Alcalde mostra el seu recolzament a la tasca d´equip de l´actual govern local i també remarcant la meva sintonia amb la seva feina, sobretot en aquests temps difícils que ens ha tocat viure. En aquest sentit, Vergés s’ofereix per a continuar col·laborant “en tot allò que sigui possible perquè Caldes sigui cada cop una mica millor”.
La renúncia del regidor es farà oficial en el proper Ple del dia 30 de gener, si bé serà en el següent quan es nomenarà el nou regidor, que es preveu que sigui Miquel Àngel Rodríguez membre de la candidatura de CiU a les darreres Eleccions Municipals del passat 22 de maig de 2011.

Deixa un comentari