El reconegut vibrafonista Geni Barry i el cantant Daniel Cross actuaran en el 21è Festival de Jazz d’Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/07/2012

Geni Barry, qui va rebre el títol de “Millor Vibrafonista d’Espanya” actuarà acompanyat de Daniel Cros, cantant amb “un to de veu reconeixible entre mil” segons la revista Interfolk, el proper 10 d’agost. Es tracta de la 4a jornada de concerts del 21è Festival de Jazz d’Arenys de Mar que finalitzarà el proper 24 d’agost, després d’haver-se celebrat 2 concerts més.


L´espectacle que oferiran Geni Barry & Daniel Cros Quintet porta per nom “Snake withSurprise”, una vetllada de bon jazz que alterna peces cantades amb instrumentals, deixant espai a la potència improvisadora dels solistes. Podrem gaudir de composicions originals de Cros i estàndards de jazz revisats en clau de swing, que evoquen el jazz més clàssic, amb reminiscències de Chet Baker, Dean Martin i Frank Sinatra.
De manera gradual Geni Barry i Daniel Cros van començar a col·laborar un dia que el Geni Barry va convidar al Daniel Cros a cantar un parell de temes al final d´un concert dins el Festival de Jazz de la Vall d´Uixó. El Geni acostuma a presentar els seus convidats tot dient: “I ara: serp amb sorpresa!” i, a continuació, el nom del convidat. L´expressió, segons explica, prové de la pel·lícula “Indiana Jones i el temple maleït” on s´ofereix als protagonistes una degustació de “serp amb sorpresa, escarabats farcits, sopa d´ulls i cervell de mico”. Així sorgeix el títol del del tema que el Daniel va composar i dedicar al seu amic i que, a la vegada, li va donar nom al disc.


El Quintet el formen Geni Barry al vibràfon, Daniel Cros a la veu, Jose Alberto Medina al piano, Jordi Gaspar al contrabaix i Ramón Díaz a la bateria.
Dia:
divendres 10 d’agost
Hora: 23 hores
Lloc: Pati de l’Edifici Xifré
Preu: 8 € entrada general. Preus especials per Amics del Festival de Jazz, club TR3SC, Carnet Jove i socis Òmnium Cultural. http://www.arenysdemar.cat/ambit.php?id=88 | http://jazzarenys.blogspot.com.es/

Deixa un comentari